Bron: muis.nl

Gebruikers van MUIS Software kunnen vanaf versie 4.4.4 rechtstreeks vanuit iMUIS Online gebruikmaken van de betaaloplossingen van payment service provider Buckaroo. Beide partijen hebben vorige week hun partnership verzegeld op het kantoor van Buckaroo te Utrecht.

Van factuur naar betaalverzoek

Door een directe koppeling met Buckaroo is het voor de gebruikers van MUIS Software mogelijk om facturen vanuit iMUIS Online direct om te zetten in een betaalverzoek of betaalherinnering. Denk bijvoorbeeld aan een éénmalige of periodieke automatische incasso. Maar ook het versturen van een factuur per e-mail met daarin een directe betaallink of betaalknop is mogelijk. Klanten kunnen via de betaalknop in de ontvangen e-mail eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcards. Betalingen worden boekhoudkundig als betaald geboekt en via de bankrekening in het dagafschrift verwerkt.

Ondernemers en accountants hoeven niet meer handmatig MT940- of CAMT.53-bestanden van betaaltransacties in te lezen, omdat de verkooptransacties direct klaarstaan in het programma iMUIS Online Bankieren.

Over MUIS Software

‘Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken.’ Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en wordt de software al bij meer dan 15.000 ondernemers ingezet.

MUIS Software biedt administratieve software voor ondernemers, accountants en de samenwerking tussen beiden. Alle financiële zaken zijn vanuit één centraal punt te verzorgen, van online boekhouding tot en met jaarrapportage. Zo is het met iMUIS Online mogelijk om het volledige administratieproces te automatiseren.

Over Buckaroo

Met ruim tien jaar kennis en ervaring is Buckaroo een toonaangevende payment provider van Nederland. Buckaroo biedt een totaaloplossing voor alle financiële processen, voorzien van ruim 40 (inter)nationale betaalmethoden, een volledig gedigitaliseerd facturatiesysteem, digitaal incassomachtigen, cadeaukaartoplossingen en Subscription Services voor abonnementenbeheer.

Betalingen en vorderingen worden sneller en klantvriendelijker, zowel online als offline, geïnd.

Voor vragen over de koppeling ga naar: www.muis.nl of neem contact op!