Bron: onguard.com

Laat je inspireren en motiveren tijdens de Credit Expo op donderdag 2 november a.s. in het Nieuwegein Business Centre. Als hoofdsponsor van het eerste uur, organiseert OnGuard ook dit jaar weer twee interessante sessies.

Credit Expo is Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de Credit Management sector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Daarmee biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en dienstem. Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management. Credit Expo wordt jaarlijks door ruim 1500 credit management professionals bezocht.

•Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management
•Compleet marktoverzicht dienstverleners in Credit Management
•Doorlopend programma van meer dan 40 kennissessies
•Ontmoet meer dan 1500 vakgenoten en ruim 45 exposanten

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Meer dan 45 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van Credit Management.

Credit Expo 2017 wordt gehouden op donderdag 2 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Voor registratie en een kort filmverslag van Credit Expo 2016 ga naar: www.creditexpo.nl