Woensdag 4 oktober vond de vierde editie van de Main CTO Day plaats in het Van der Valk hotel in Utrecht. Na een lekker lunch, opende Pieter van Bodegraven (Partner, Main Capital) met een welkomstwoord en introduceerde de voorzitter van de dag, Dirk-Willem van Gulik (webweaving). Dirk-Willem begon het event met een kort overzicht van het security landscape, modellen en de nieuwste trends. De eerste spreker van de dag was Martin Knobloch (OWASP, Netherlands Chapter Leader), hij sprak over het OWASP (Open Web Application Security Project) kader voor veilige software ontwikkeling.

Na een korte koffiepauze met vers gebak nam de tweede spreker Koos Wolters (Partner Cyber ​​Security, KPMG) de vloer over om te spreken over de implicatie die de nieuwe GDPR zal hebben op CTO’s.  Jan Martijn Broekhof (CEO, security software company Guardian 360) en Barry van Kampen (CEO, security service company S-Unit) waren de laatste twee sprekers van de dag. Samen hebben zij een presentatie gegeven over de verschillen van Pentesting vs. Continuous scanning for security breaches.

Na drie erg interessante en diverse presentaties sloot Dirk-Willem de dag af en nodigde iedereen uit voor een netwerkingsborrel in de skybar van het hotel.

Met meer dan 60 deelnemers was de Main CTO Day 2017 een groot succes. We danken onze sprekers en voorzitter van de dag en kijken uit naar de volgende editie in 2018!

Binnenkort zullen alle presentaties te vinden zijn op het knowledge center.