Bron: greenvalley.nl

In de loop van augustus verhuist Green Valley naar een mooi nieuw kantoor in Zoetermeer.

Na meer dan 20 jaar verlaten wij onze vertrouwde plek in kantoor Torenhove in Delft. Ons nieuwe adres in Zoetermeer is: Louis Braillelaan 80. Ook onze collega’s van Roxit die op dit moment in Zoetermeer in een ander kantoor werken zullen naar het nieuwe kantoor verhuizen. Roxit en Green Valley zullen ieder een eigen vleugel betrekken op dezelfde verdieping. Dat geeft extra mogelijkheden om de uitwisseling van kennis en ervaring tussen Roxit en Green Valley te versterken.

De verhuizing biedt ons de mogelijkheid om onze medewerkers een stimulerende werkomgeving te bieden. Een werkomgeving met een moderne, professionele en open uitstraling. Een omgeving die ons ook meer mogelijkheden biedt om onze klanten gastvrij te kunnen ontvangen.

Om de verhuizing een feestelijk tintje te geven zullen wij al onze klanten en partners uitnodigen om een kijkje te komen nemen. Precieze datum is nog niet bekend, maar reken op september. De uitnodiging volgt!

Lees het hele artikel en bekijk de artist impressions op: https://www.greenvalley.nl/Actueel/Green_Valley_gaat_verhuizen