Bron: inergytalkingdinner.nl

Het vastgoedmantra Locatie, Locatie, Locatie is deze avond het onderwerp van de presentaties en discussie.

De opkomst van slim gebruiken van data mag, wat Inergy betreft, in het rijtje van innovatieve ontwikkelingen als het internet en smartphones geschaard worden. Want in het analyseren en gebruiken van data gaan grenzeloze mogelijkheden schuil. De toepassing van data en analytics wordt ook wel de vierde industriële revolutie genoemd.

Om uw organisaties succesvol te transformeren naar een digitale business omgeving, is een strak gehanteerde focus op de visie voor digitale ecosystemen en businessmodellen noodzakelijk. Wij nemen u op 2 november graag mee op de incentives waarmee innovatie geen keuze, maar een logisch gevolg is van de gewenste responsiviteit. Aan de hand van voorbeelden nemen wij u graag mee op de businesstools die u in kunt zetten om digitale transformatie in gewenste banen te leiden. Succes is dan geen toeval meer.

Wij gaan u helpen en overtuigen, aan de hand van voorbeelden, dat succes geen toeval is.

Op donderdag 2 november 2017 nodigt Inergy u van harte uit voor een Talking Dinner. Tijdens het Talking Diner combineren we kennisdeling, discussie en aangenaam vertoeven in goed gezelschap, op een exclusieve locatie. U doet waardevolle inspiratie op over de aanpak en toepassing van Big Data en Analytics en geniet ondertussen van een exclusief diner. U bent deze avond onze gewaardeerde gast bij The Penthouse in Den Haag. Wij nodigen u uit op de bovenste verdiepingen van de Haagse Toren: een werkelijk unieke locatie die geïnspireerd is op het beroemde Flatiron building in New York.
Het bekroonde restaurant waar we ons talking dinner voor u organiseren ligt op een hoogte van 135 meter. Hiermee wensen we u een internationale en wereldse plek te bieden om samen een bijzondere relatie-avond te beleven, met een geweldig uitzicht.

Het programma

15.30 uur: Ontvangst

16.00 uur: Welkom en voorstelronde

16.30 uur: drs Huib Boissevain, Annexum

17.15 uur: Jan van den Hogen MSc MRICS RVGME, Deka Immobiliën

18.00 uur: Discussie en diner

20.30 uur: Wrap up

Om u in te schrijven of meer informatie over de sprekers ga naar: www.inergytalkingdinner.nl