Bron: www.obi4wan.com

Op 13 en 14 juni is OBI4wan opnieuw partner van de European Communication Summit. Na 11 jaar in Brussel verhuist hét congres voor de communicatiewereld in 2018 naar het bruisende Berlijn. 50+ sprekers delen inspiratie met 600 communicatieprofessionals aan de hand van het thema “vertrouwen en technologie”. Lees meer over ons partnership en ontmoet ons in Berlijn!

 

Europe’s Communication Transformation Event

In de afgelopen jaren groeide de European Communication Summit (ECS) uit tot hét vlaggenschip-evenement van de Europese communicatie-wereld. Of het nu gaat om communicatiestrategieën, tools, crisiscommunicatie, storytelling of reputatiemanagement, de wereld van communicatie is continu in ontwikkeling.

In samenwerking met de European Association of Communication Directors (EACD) is daarom een zorgvuldig programma samengesteld van internationale topsprekers. In verschillende tracks als “Trust, Evolve, Create en Effect” worden de belangrijkste ontwikkelingen in het communicatievak samengevat.

OBI4wan trotse partner

Voor het derde jaar op rij is OBI4wan trotse partner van dit toonaangevende event, waar onze experts Davy, Daniëlle en Thomas hun kijk delen op reputatiemanagement, data-analyse, customer experience, chatbots en AI.

Connect met ons en leer hoe een continue data flow en inzichten van klanten, experts, media en stakeholders je communicatie strategie naar het volgende niveau tillen. De kennis die uit deze data voortvloeit helpt bij reputatiemanagement en het volgen van KPI’s op een dagelijkse basis. Daarnaast zien we dat de rol Artificial Intelligence steeds groter wordt in communicatie met klanten. Op welke wijze kun je chatbots inzetten voor klantenservice, adverteren en bestelprocessen? Onze experts delen hoe je kosten met 36% kunt reduceren, interacties per uur met 20% kunt verhogen en NPS met 10% kan laten stijgen.

Davy Guijt, Commercial Director bij OBI4wan, licht toe: “In een mediawereld die sneller verandert dan ooit en die meer impact heeft op jouw organisatie, is het belangrijk om data gedreven beslissingen te kunnen maken. Hierdoor krijg je grip op de reputatie van jouw organisatie. Belangrijk hierin is dat je het volledige medialandschap in beeld krijgt, van online tot social, RTV en print. Het draait uiteindelijk om het vergaren van actiegerichte inzichten, gedreven door je eigen KPI’s en doelstellingen.”

Meet us there!

OBI4wan is gespecialiseerd in award-winning oplossingen en services voor reputatiemanagement, actiegerichte inzichten uit data, customer experience, chatbots en artifical intelligence. Wij maken innovatieve technologie toegankelijk en bieden naast gebruiksvriendelijke tools ook uitgebreide services als onderzoek en data-analyse, strategieontwikkeling en training. Met kantoren in Zaandam en Berlijn, ondersteunen we meer dan 1000 klanten in het data gedreven managen van hun wereldwijde reputatie en efficiënte engagement met hun klanten.

Tijdens ECS18 zijn wij er om al jouw vragen te beantwoorden over bovenstaande onderwerpen. Daarnaast kunnen we je alles uitleggen over de mogelijkheden van OBI Brand Monitor en OBI Insights!

Maak alvast een afspraak met Davy Guijt via davy@obi4wan.com of ontmoet ons daar! Meer informatie over the European Communication Summit en tickets kun je vinden op www.communication-summit.eu.