Bron: regas.nl

Dit jaar zijn we te gast op het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Op deze prachtige locatie toosten we tegelijkertijd met u op ons 20-jarig bestaan!

Thema Symposium: ‘Back to the future’ 

We staan samen stil bij de afgelopen 20 jaar en we zijn vooral benieuwd wat de toekomst in de Zorg & Welzijn ons gaat brengen. Zoals u van ons gewend bent, hebben we inspirerende sprekers uitgenodigd. Zij gaan in op actuele thema’s in Zorg & Welzijn.

Programma
9.30 – 10.00 Ontvangst en inloop
10.00 – 16.30 Dagprogramma
16.30 – 18.00 Borrel incl. hapjes

Oud minister André Rouvoet geeft als voorzitter van de Zorgverzekeraars zijn visie op de toekomst in de zorg. Senior lawyer en strateeg Arthur van der Wees belicht de huidige en toekomstige privacy wetgeving in relatie tot de innovatieve IT omgeving. Jurriaan Pröpper, specialist op het gebied van populatiezorg, bespreekt de grote uitdagingen die we als samenleving hebben om de zorg betaalbaar te houden. Jasper Jochem is innovatie consultant Healthcare bij Ordina en gaat dieper in op de toepassing van technologie in de gezondheidszorg. Schrijfster Kristien Hemmerechts vertelt over haar autobiografische verhalenbundel ‘Er gebeurde dit, er gebeurde dat‘ waarin ze o.a. het verlies van haar zoontjes beschrijft en haar omgang met haar psychisch zieke zus. Oprichter van REGAS, Tom Blok, blikt o.a. terug op de afgelopen 20 jaar bij Regas. Het dagvoorzitterschap is in handen van Harmke Pijpers.

Lees het hele artikel op: https://www.regas.nl/symposium