Geen header gekozen

Software sector events

Main Capital is toegewijd aan de software industrie en organiseert jaarlijks vele events voor deze sector. Door het organiseren van events rondom actuele onderwerpen die spelen binnen de sector, vergroten wij continu onze kennis en ervaring en bieden wij hiermee software ondernemingen een platform voor het vergroten van hun netwerk en kennisuitwisseling. Hieronder volgt een overzicht van onze jaarlijks terugkerende events.

Main Software 50

Jaarlijkse ranking van de 50 meest succesvolle, niet beursgenoteerde, product-software bedrijven. Deze ranking dient als uithangbord in Nederland voor de groeiende en sterk innovatieve software industrie. Naast de jaarlijkse top 50 ranking verschaft Main Software 50 diepgaand inzicht in key statistics binnen de software sector.

Key-statistics Main 50 editie 2017:

  • Omzet groei: +20% (like-for-like)
  • Gemiddeld percentage omzet uit het buitenland: 32%
  • Gemiddeld percentage omzet via partners/resellers: 24%
  • Groei in werkgelegenheid: +21%

Concluderend; ook in 2017 laat de software industrie weer sterke groei en een stijgende internationale omzet zien. Op alle gemeten KPI’s is groei behaald! Hiermee bewijst de sector zich opnieuw als hoeksteen van de Nederlandse economie. Zie voor verdere informatie www.mainsoftware50.com

Alle presentaties van voorgaande events vindt u op ons Knowledge Center

Winnaars Main Software 50 editie 2017

Partners Main Software 50

Main Insight Event

Jaarlijks event voor de software industrie, gehouden in het Hilton in Den Haag, waarbij actuele business- en technologie vraagstukken worden belicht door sprekers van succesvolle internationale software bedrijven als Exact, Qlik, SAP, Salesforce, SAS en Gartner, alsmede door portfolio bedrijven van Main Capital.

Thema’s zijn bijvoorbeeld: Artificial Intelligence en Analytics, Customer Success, Sales en Marketing, transitie naar SaaS business modellen, do’s en don’ts bij internationalistie, succesvolle partnership strategieën en migratie naar nieuwe software architecturen.

Op het event zijn jaarlijks ca. 140 CEO’s van product software bedrijven aanwezig. Naast kennisoverdracht biedt het uitstekende netwerk mogelijkheden.

Alle presentaties van voorgaande events vindt u op ons Knowledge Center

 

Overview sprekers eerdere edities Main Insight Event (2010-2018)

Main CTO Event

Jaarlijks event voor CTO’s en senior developers van softwarebedrijven waarbij de laatste trends op het gebied van technologie ontwikkeling en development architecturen worden besproken.

Alle presentaties van voorgaande events vindt u op ons Knowledge Center

Main CTO plaatje

Bron: Presentatie Dhr. Van Gulik “Tools for the CTO”